Moška jakna Nick

Moška jakna Nick

Moška jakna s kapuco Urban Blue

Moška jakna s kapuco Urban Blue

Jakna umetno usnje Dalton

Moška jakna iz umetnega usnja Dalton

 Moderna in stilska moška jakna
 Elegantna in privlačna
Odstranljiva kapuca

Trije zunanji žepi in eden notranji

Sestava: notranja: 50% PU, 50% viskoza, zunanja: 100% poliester

 

Hitra dostava: 1-3 dni 

59,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Dalton

Jakna iz umetnega usnja Dalton

 

Moderna in stilska moška jakna z odstranljivo kapuco vas bo prepričala s svoijm edinstvenim krojem in atraktivnimi detajli, ki prijetno zaključijo celostno podobo po meri modernega moškega. Še dodatno vas bo navdušila s svojo kompaktno in natančno izdelavo.

Jakno determinira umirjena estetika z atraktivnimi poudarki, ki se lepo zlijejo v modno celoto in zadovoljijo tudi najzahtevnejše moške, ki pri svojem oblačenju ne sklepajo kompromisov.

Narejena je iz visokokakovostnega umetnega usnja, ki je izjemno trpežno in enostavno za vzdrževanje. Jakna pa ni le enkraten kos garderobe, s katerim boste pokazali svojo modno ozavešečenost, temveč vas bo nadušila njena praktična in večnamenska uporaba, saj jo lahko nosite praktično s čimerkoli!

Izstopajoča prefinjenost za najbolj drzne moške!

 

Vzdrževanje: kemično čiščenje.

 

Kako izberem svojo velikost?

Velikosti oblačil se lahko od modela do modela zelo razlikujejo. Zato vam toplo priporočamo, da si vzamete nekaj časa in izmerite vaše obsege/dolžine ter jih primerjate s temi v tabeli. To vam lahko prihrani razočaranje ob ugotovitvi, da vam velikost ne ustreza in postopek vračila oz. zamenjave.Pri izbiri velikosti sta vam v pomoč spodnja tabela (levo) in skica (desno).

 

Moska jakna - velikosti


*A dolžina artikla (se meri vertikalno od vratu navzdol).
*B širina prsnega koša (se meri v najširšem delu prsnega koša).
*C širina na spodnjem delu  
*D
zunanja dolžina rokava 

*E notranja dolžina rokava
 

Opombe: Ne izključujemo možnosti, da se mere iz tabele malce razlikujejo od dejanskih dimenzij. Odtenek barve artikla se lahko delno razlikuje od odtenka na sliki.

 

V Spletni trgovini mfashion.si za vas vseskozi dopolnjujemo ponudbo. Moška oblačila iz naše ponudbe so skrbno izbrana in preverjene kvalitete, saj je za vas dovolj dobro le najboljše. Vabljeni k ogledu še ostalih artiklov, saj smo prepričani, da boste našli primerno oblačilo zase.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Jakna umetno usnje Dalton
Vaša ocena