O nas


Hitro in enostavno do vašega novega izgleda. Takšno je nakupovanje v spletni trgovini MFashion. Nov kos oblačila lahko dobite z enim klikom in to kar iz udobja vašega naslonjača. Ob tem pa se vam ni potrebno drenjati v gneči kot v  klasični trgovini.
 
Trgovina je odprta 24 ur na dan, 7 dni na teden, 365 dni v letu in lahko sami izberete, kdaj se želite sprehoditi po spletni trgovini in si polepšati svojo garderobo z novim modnim oblačilom. Tudi med vikendi in prazniki, ko so ostale trgovine zaprte.


Kvaliteta pred kvaniteto

Ker želimo, da boste z vsakim kosom oblačila iz trgovine MFashion zadovoljni, postavljamo kvaliteto pred kvantiteto. Zato v svoji ponudbi predstavljamo le preverjeno kvalitetne izdelke, katere boste z veseljem oblekli in v katerih boste izžarevali vašo samozavest.

Naredite dober prvi vtis
Za dober prvi vtis imate samo eno možnost in ne morete ga popraviti. Verjamemo, da drži znani rek: ''Obleka naredi človeka''. In dober prvi vtis boste zagotovo lažje naredili, če bo obleka, katero imate na sebi skrbno izbrana, privlačna in v skladu z vašim stilom oblačenja.


S spletno trgovino Mfashion upravlja podjetje:


LINER, spletna prodaja, Nina Pižmoht s.p.
Naslov: Počakovo 27B, 1433 Radeče

 

Kontakt:
GSM: 041 965 714
e-pošta: info@mfashion.si


Identifikacijski podatki:
Davčna številka:
 66045061
Zavezanec za DDV: Ne
Matična številka: 8272646000
Transakcijski račun: SI56 1010 0005 7084 980 (Intesa Sanpaolo Bank; Banka Koper)

 

Prisluhnili bomo vašim željam, zato vas prosimo, da vaše želje, ideje, pohvale, pripombe, pošljete na info@mfashion.si.


Veliko užitkov v nakupovanju in nošenju oblačil ter modnih dodatkov vam želi,

ekipa Mfashion