Prisrčno pozdravljeni v naši spletni trgovini Mfashion.si

Delovni čas spletne trgovine je 24 ur na dan in 7 dni v tednu.
 
Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Mfashion.si  so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.
 
Mfashion.si je spletna trgovina, s katero upravlja podjetje LINER, Nina PIžmoht s.p. Počakovo 27B, 1433 Radeče,v nadalnjem besedilu "prodajalec". Svetujemo vam, da pred uporabo strani spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene Pogoje poslovanja. Ob registraciji v sistem Mfashion.si, obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter geslo. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Člani spletne trgovine imajo dostop do posebnih ugodnosti kot je Akcijska ponudba. Vsi zasebni podatki bodo strogo varovani.
Trgovec si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletnem mestu Mfashion.si, kadarkoli in brez vnaprejšnjega obvestila. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si redno ogledujete Pogoje poslovanja.

 

 

CENE

Vse cene v spletni trgovini Mfashion.si so navedene v EUR in vsebujejo DDV.
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.
Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

 

 

NAČIN PLAČILA

PLAČILO PO POVZETJU: je mogoče za vse artikle, naročene v spletni trgovini Mfashion.
 
PLAČILO PREKO POLOŽNICE
Ob izbiri načina plačila preko položnice vam pošljemo izpolnjeno položnico, ki jo lahko enostavno plačate na banki, pošti ali preko spleta. Ko je plačilo izvedeno,  vam odpošljemo naročene artikle. V primeru, da slednjih v danem trenutku ni na zalogi,  vas bomo o tem obvestili skupaj z okvirnim rokom dobave. Možen je tudi preklic naročila, če se z rokom dobave ne strinjate. Vračila opravljamo prek TRR-ja.
 
PLAČILO PO PREDRAČUNU
Plačilo na transakcijski račun prodajalca. Podatki prodajalca oz. podjetja so:

Naziv podjetja: LINER, spletna prodaja, Nina Pižmoht s.p.
Naslov: Počakovo 27B, 1433 Radeče

Transakcijski račun: SI56 1010 0005 7084 980 (Intesa Sanpaolo Bank, Banka Koper)

Namen plačila: Plačilo računa št. __ (dopišite številko vašega naročila)
Vsota: znesek naročila + strošek poštnine, če je naročilo do vrednosti 60€.
Sklic: SI99

Po opravljenem plačilu nam lahko zaradi hitrejše obravnave naročila na naslov info@mfashion.si pošljete potrdilo o plačilu.

 

PLAČILO PREK PLAČILNEGA SISTEMA PAYPAL
Kupnino lahko plačate tudi prek svetovno znanega in 100% zanesljivega plačilnega sistema Paypal (več informacij na: www.paypal.com ).

 

STROŠKI POŠTNINE

Strošek poštnine je fiksen in znaša 3,99€.
Kupec je dolžan poravnati stroške pošiljanja ob prevzemu blaga razen v primerih:
pri naročilu posameznih artiklov, ki imajo poleg opisa opombo: »poštnina vključena v ceno« ali »brezplačna dostava«,
pri naročilu blaga, ki skupna vsota presega 60 eur,
v primeru, da je bilo predhodno drugače dogovorjeno med kupcem in prodajalcem,
v primeru, da želi kupec poravnati stroške pošiljanja po predračunu skupaj z računom za naročeno blago.

 

NAROČILO BLAGA

Kupec lahko željeno blago naroči po telefonu, elektronski pošti ali internetu preko spletne trgovine.
Popravke ali dodatke k naročilu nam lahko pošljete po elektronski pošti ali telefonu.
Podatki o sklenjeni pogodbi oziroma o oddanem naročilu so shranjeni pri podjetju LINER, Nina Pižmoht s.p. Počakovo 27B, 1433 Radeče

Račun za naročeno blago bo priložen v paketu skupaj z naročenimi izdelki.

 

POSTOPEK NAKUPA OZ. NAROČILA

Pred začetkom naročila se mora obiskovalec spletne trgovine registrirati kot uporabnik.
Po registraciji lahko uporabnik začne postopek naročila.

Koraki nakupa v košarici:

1.korak: Kupec med ponudbo spletne prodajalne izbere željene artikle in količino slednjih. Ko kupec želi zaključiti z naročilom in nadaljevati z naslednjim postopkom mora potrditi, da je seznanjen s pogoji naročanja v nasprotnem primeru ni mogoče nadaljevati na naslednji korak.
2.korak: Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto.
3.korak: Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo, ko prodajalec naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ob potrditvi naročila trgovec obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave.
Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

 

PREKLIC NAROČILA

Uporabnik lahko prekliče naročilo v roku 2 ur po oddaji naročila po elektronski pošti ali telefonu.
V elektronskem sporočilu obvezno navedite navesti naslednje podatke:
V naslovu sporočila: Preklic naročila
V vsebini sporočila: a) številka naročila b) ime in priimek kupca c) naslov kupca

 

DOBAVA BLAGA

Če je blago na zalogi trgovec v roku nekaj delovnih dni (do največ 7 delovnih dni) blago primerno zapakira in odpošlje paket naslovniku. Poleg blaga kupec prejme tudi račun in morebitna navodila v slovenskem jeziku in garancijski list.
V izrednih primerih, ko blago ne bo dobavljivo v določenem predpisanem roku bo kupec o tem obveščen po elektronski pošti ali telefonu.
Dostava se izvaja preko podjetja DPD Slovenija.
 
Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.

 

PRAVICA DO ODSTOPA OD POGODBE

V skladu z zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) lahko stranka v 15-ih dneh od prevzema izdelka podjetju sporoči, (na kontaktni e-naslov: info@mfashion.si) da odstopa od pogodbe ali naročila , ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga (strošek poštnine plača kupec). Blago mora potrošnik vrniti prodajalcu najkasneje v 30 dneh po sporočilu o odstopu. Priporočamo, da nas pred vračilom nas obvestite na elektronski naslov ali nas pokličite na telefonsko številko, da se dogovorimo o najboljšem načinu vračila.
Naslov za vračilo artiklov je LINER, Nina Pižmoht s.p. Počakovo 27B, 1433 Radeče

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.
 
POZOR! Možnost odstopa od pogodbe NE velja za pravne osebe, iz določila Člani spletne trgovine in uporabniki iz Splošnih pogojev poslovanja.
Kupec, ki od pogodbe ali naročila odstopi, mora blago vrniti nepoškodovano v originalni embalaži in v nespremenjeni količini. V primeru, da je ugotovljeno, da je nastala fizična poškodba na blagu, da se količina ne ujema je kupec dolžan poravnati nastalo škodo
 
Odstop od pogodbe ne pride v poštev v naslednjih primerih:
če je blago poškodovano, umazano ali pa so vidni sledovi uporabe (fizične poškodbe, stik s tekočino)
v kolikor aparat ali programska oprema vsebuje uporabnikove podatke, slike, nastavitve
v kolikor je uničena, umazana ali mankajoča dodatna oprema, navodila, pripadajoča programska oprema (ali pa je prelomljen varnostni pečat), garancijski list
v primeru, da pride do poškodbe ali uničenje embalaže se vrednost blaga zniža. Vsako embalažo je mogoče lepo odpreti, tako da ni vidnih posledic odprtja. Za poškodovano embalažo (raztrgana embalaža, neprimerno zapakiran paket) lahko trgovec zaračuna odškodnino do višine 20% vrednosti blaga.
Trgovec bo vsak vrnjen paket, vsebino in izdelek poslikal s fotoaparatom kot morebitno dokazilo o nastali škodi.

 

VRAČILO KUPNINE

Če je kupec od naročila ali pogodbe odstopil skladno s pogoji za odstop, mu je prodajalec dolžan vrniti vplačano kupnino preko TRR v najkasneje 14 dneh po prejemu artiklov. Gotovinskih vračil ne izvajamo. 

 

GARANCIJA

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira prodajalca, ki bo zagotovil ažurno informacijo.
Garancija velja le za “skrite” napake, ki nastanejo brez vpliva uporabnika. Fizične poškodbe oziroma poškodbe, ki nastanejo zaradi malomarnega ravnanja ne spadajo v garancijo.
Garancija ne velja, če prodajalec ugotovi, da je prišlo do mehanske poškodbe ali stika s tekočino.
 
Izdelek se zamenja z novim v primeru, da servis oz. popravilo ni mogoče.
Izdelek bo posredovan na pooblaščeni servis, kjer bodo ustrezno odpravili nastale napake. Ob vsakem izdelku oz. garancijskem listu je naveden naslov pooblaščenega servisa.

 

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z načeli Zakona o varovanju osebnih podatkov ZVOP, sprejetega 25.5.2018.
Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.
Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) se morate pred prijavo strinjati s pogoji obdelave vaših osebnih podatkov: Pri naročanju na spletne novice zbiramo vaš naslov elektronske pošte (e-naslov), ki ga vpišete v spletni obrazec. Te podatke obdelujemo izključno za namene neposrednega trženja: obveščanja o aktualni ponudbi, novih izdelkih, nagradnih igrah in ugodnostih na naši spletni strani www.m.mfashion.si .Prejemanje e-obvestil je brezplačno in brez obveznosti. Vašega elektronskega naslova ne bomo posredovali tretjim osebam. Podatki o vašem elektronskem naslovu se shranjujejo, dokler se od storitve obveščanja po e-pošti ne odjavite. Od prejemanja e-novic se lahko odjavite kadarkoli, in sicer tako, da nam to sporočite na naš e-naslov: info@mfashion.si. S prijavo na e-novice soglašam, da se moj naslov elektronske pošte uporablja za namene obveščanja o aktualni ponudbi , ter sem seznanjen s tem, da se lahko iz sistema prejemanja sporočil kadarkoli odjavim.

Upravitelj spletne trgovine www.m.mfashion.si (podjetje: LINER, Nina Pižmoht s.p.) je skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR)  in  Zakonom o varstvu osebnih podatkov   zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

 

Za potrebe poslovanja zbiramo naslednje uporabnikove podatke:

Za namen izvedbe naročila zbiramo naslednje osebne podatke:

  • ime in priimek,
  • naslov in kraj bivanja,
  • naslov elektronske pošte,
  • kontaktno telefonsko številko,
  • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazec pri oddaji naročila

 

Navedene osebne podatke uporabljamo izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje potrdila o prejemu naročila, računov, obvestila o odpremi pošiljke in ostalo potrebno komunikacijo s kupcem v zvezi z vračili ali menjavami blaga, reklamacijami, stornacijami ...)

V primeru vračila blaga, nam mora kupec posredovati tudi številko osebnega bančnega računa, kamor mu lahko vrnemo kupnino.

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Vaše osebne podatke bomo za namene odpošiljanja blaga posredovali  naši pogodbeni dostavni službi (DPD Slovenije), ki se prav tako obvezuje varovati vaše podatke v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

 

  Davčna nalepka

  
Želimo vam obilo prijetnih in ugodnih nakupov!
Ekipa Mfashion.si
 
Radeče, 15.9.2018