Moške kratke hlače N.Y.

Moške kratke hlače N.Y.

Moške kratke hlače Rox Grey

Moške kratke hlače Rox Grey

Moške kratke hlače Rox Navy

Moške kratke hlače Rox Navy

 Modno oblikovane
 Oprijet model 
 
Udobne za nošenje
 Dva žepa na strani
 Kontrastni detajli

Sestava: 100% bombaž

Hitra dostava: 1-3 dni

Zaradi nekoliko manjšega in oprijetega modela kratkih hlač Rox, svetujemo, da vzamete vsaj eno velikost večjo, kot jo nosite sicer.

19,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Kr-Rox-Navy

Moške kratke hlače Rox Navy

 

Udobne, moderne in atraktivne kratke hlače so idealno oblačilo za tople dni, za vse moške, kateri želijo biti oblečeni po zadnjih modnih trendih. 

Moške kratke hlače imajo na spodnjem delu elastičen rob, ki se lepo oprime noge in poskrbi, da bodo kratke hlačeves čas v takšni poziciji, kot si vi to želite.

Atraktivna kratke hlače bodo zagotovo pripomogle k temu, da boste vzbujali pozornost in privabljali poglede kjerkoli se boste pojavili.

Atraktivne kratke hlače bodo še posebej cenili vsi moški, ki zase želijo maksimalno udobje in želijo biti oblečeni po zadnjih modnih smernicah.

 

Nasvet za vzdrževanje: Prati na 30 stopinj C

 

Kako izberem svojo velikost?

Velikosti oblačil se lahko od modela do modela zelo razlikujejo. Zato vam toplo priporočamo, da si vzamete nekaj časa in izmerite vaše obsege/dolžine ter jih primerjate s temi v tabeli. To vam lahko prihrani razočaranje ob ugotovitvi, da vam velikost ne ustreza in postopek vračila oz. zamenjave. Pri izbiri velikosti sta vam v pomoč spodnja tabela (levo) in skica (desno).

Moške kratke hlače Lex

 

*A širina v pasu (merjeno na ravni podlagi).
*B dolžina hlačnice (zunanja dolžina hlačnice).

Opombe: Ne izključujemo možnosti, da se mere iz tabele malce razlikujejo od dejanskih dimenzij. Odtenek barve artikla se lahko delno razlikuje od odtenka na sliki.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Moške kratke hlače Rox Navy
Vaša ocena